Cele mai faine 7 maşini pe care le-am condus în 2014

A mai trecut un an în care am condus tot felul de maşini – de la buburuze de oraş până la SUV-uri destinate pieţei americane. Am adunat aici modelele care mi-au plăcut cel mai mult în 2014.

Cele mai faine 7 maşini pe care le-am condus în 2014 Cele mai faine 7 maşini pe care le-am condus în 2014

2014 e pe sfârşite, aşa că m-am gândit să fac lista scurtă a maşinilor care mi-au plăcut cel mai mult în anul care se va termina peste câteva zile. Am mai făcut o astfel de listă şi în 2013, pe care o poţi citi aici.

Cu alte cuvinte, aş cumpăra oricând modelele de mai jos dacă aş avea ocazia. Bineînţeles, gusturile mele pot să fie diferite de gusturile tale, de aceea am încadrat acest material la categoria opinii.

Ca să nu existe discuţii, trebuie să spun că acest articol nu reprezintă opinia întregii redacţii ProMotor.

BMW M4

Succesorul minunatului M3 Coupe e mai agil şi mai dornic să dea din coadă. Totodată, e mai uşor de condus şi mult mai previzibil, dar a pierdut farmecul dat de V8-ul aspirat natural.

BMW Seria 2 Active Tourer

Primul monovolum şi primul model de serie cu tracţiune faţă din istoria BMW mi-a plăcut mult. Cu un interior gândit foarte bine şi o ţinută de drum exemplară, e maşina care m-a impresionat cel mai mult în 2014.

Dacia Logan 10 ani

Da, e şi un Logan aici, dar nu orice Logan, ci cel mai bun făcut vreodată. Este, de altfel, primul model Dacia din istorie cu aer condiţionat automat. În acelaşi timp, însă, indisponibilitatea motoarelor de 90 CP l-ar putea face indezirabil pentru mulţi.

Ford Fiesta ST

Cea mai distractivă maşină pe care am condus-o anul acesta. Nu e la fel de puternică precum un M4, evident, dar reuşeşte să îţi ştampileze un zâmbet imens pe faţă de fiecare dată când o conduci.

Land Rover Discovery 4

Ştiu că s-ar putea să aibă nişte probleme de fiabilitate, dar nu mă interesează. Mi l-aş cumpăra mâine dacă aş avea banii.

Mercedes-Benz GL-Class

E un fel de frate mai serios, mai bogat şi mai relaxat al lui Discovery 4. A, da, şi are un rezervor de 100 de litri pentru motorizarea diesel.

Smart ForTwo

Noul rege funky al maşinilor de oraş. Arată bine şi se strecoară fără efort pe străduţe înguste de oraş.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.