Cele mai importante ”meciuri” de la Geneva 2014

Salonul Auto de la Geneva din acest an s-a dovedit foarte bogat în noutăţi. Noutăţi care, în curând, vor deveni concurenţi şi pe şosea. Iată în continuare care sunt cele mai importante rivalităţi de la Geneva 2014. Şi cine e mai bun.

Cele mai importante ”meciuri” de la Geneva 2014 Cele mai importante ”meciuri” de la Geneva 2014

1. Lamborghini Huracan vs. McLaren 650S

Vedetele incontestabile ale Salonului Auto Geneva 2014 au fost maşinile supersport din standurile Lamborghini şi McLaren.

Urmaşul lui Gallardo e la fel de germanizat, dar şi o idee mai agresiv: Lamborghini Huracan pare un downsizing aplicat pe Reventon şi aproape că mi-e teamă să nu mă tai în muchiile lui. În rest, reţetă foarte bună pentru oamenii cu bani, dar cu mai puţine cunoştinţe racing: tracţiune integrală, motor V10 de 610 CP şi un habitaclu cam orientat spre gadgeturi.

Lamborghini Huracan vs. McLaren 650S: 10 - 7

McLaren 650S, în schimb, pare un McLaren P1 intrat puţin la apă, contracarând muchiile lui Huracan cu linii curbe, ba chiar senzuale pe alocuri. Dar, stai, ce să vezi, 650S e, de fapt, un MP4-12C ceva mai evoluat. Deci nu e o maşină complet nouă, cum e cazul lui Huracan... E, însă, uşor mai performantă graţie V8-ului bi-turbo: plus 40 CP, minus 0,2 secunde până la 100 km/h, tracţiune doar pe spate.

Deşi am o simpatie aparte pentru sportiva britanică (McLaren promite mai mult feeling, dar şi mai mult risc), până la urmă balanţa înclină către noul taur. Deci Lamborghini Huracan vs. McLaren 650S: 10 - 7.

UN NOU DUEL, PE PAGINA URMĂTOARE

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.