Cum afectează Pasajul Basarab intersecţia Titulescu - Banu Manta

Cel mai mare, cel mai lung, cel mai înalt, cel mai controversat... Iată cam ce efecte are inaugurarea Pasajului Basarab asupra traficului rutier în zona intersecţiei B-dul. Nicolae Titulescu - B-dul. Banu Manta.

Cum afectează Pasajul Basarab intersecţia Titulescu - Banu Manta Cum afectează Pasajul Basarab intersecţia Titulescu - Banu Manta

Deja m-am plictisit de imaginile inaugurării Pasajului Basarab, care mi se par similare cu unele inaugurări de dinainte de '89. M-am săturat talk-show-urile politice pe marginea acestui subiect, de acuzaţii şi laude false, de bau-baul că nu ar fi sigur din punct de vedere structural, etc. Consider că e mai important ce îi aşteaptă pe cei 80.000 de şoferi care vor traversa zilnic pasajul (conform estimărilor celor din primărie)?

Întâmplarea face să locuiesc lângă intersecţia dintre bulevardele Nicolae Titulescu şi Banu Manta, aşa încât fac parte dintre şoferii interesaţi în mod direct de cum îi va afecta prezenţa Pasajului Basarab în zonă. Aşa încât în după-amiaza zilei de duminică am "inspectat" puţin zona pe unde voi trece cu maşina aproape zilnic ("aproape", deoarece mă gândesc serios să îmi iau o bicicletă...).

Iată şi la ce concluzii am ajuns, în următoarele pagini.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.