Editorial

Editorial

Autor: Eduard Dârvariu acum 13 ani Opinii

Încă de mici, toţi copiii sînt preocupaţi, inconştient, de viitor. Fetiţele se joacă cu păpuşi, anticipînd viitoarele mame, iar băieţii – cu soldăţei de plastic sau plumb şi cu maşinuţe. Cred că fiecare dintre noi a stat în genunchi, pe sub mese sau pe covor, făcînd curse de maşinuţe şi imitînd zgomotul motoarelor.

Peste ani, toţi deţinem sau visăm la maşini care de care mai puternice şi mai zvelte. Unii le avem, alţii nu. Unii reuşesc măcar să le conducă pe cele mai interesante, aşa cum ni se întîmplă şi nouă, ziariştilor de la ProMotor.

Pentru acest număr, de exemplu, am reuşit să testăm un Audi R8 chiar pe celebrul circuit de Formula 1 de la Nurburgring, dar şi un Porsche 911 GT3 RS, o bestie pe care nici măcar pasionaţii germani nu au prea des prilejul să o vadă pe stradă. Nu mai menţionez aici mici fiare cu motor precum Honda Civic Type R, Renault Megane RS sau Clio F1, modele testate tot pentru acest număr… Şi ştiţi de ce? Pentru că par neinteresante atunci cînd subiectul principal al revistei este un interviu cu familia Teutul.

Cine e famila Teutul? Nu cred că există vreun pasionat de cai-putere care să nu fi văzut măcar cîteva secvenţe din American Chopper pe Discovery. Paul Senior, un bărbat la vreo “cincizecişiceva” de ani, mustăcios, tatuat şi plin de muşchi, se ceartă episod de episod cu Paul Junior, în timp ce mezinul familiei, Mike, încurcă pe toată lumea şi are chef de poante. Un reality-show despre cum să construieşti choppere superspectaculoase, o emisiune total atehnică şI plină de viaţă, cu personaje reale şi foarte atent urmărite în viaţa de zi cu zi. Deci cine a văzut măcar cîteva cadre din emisiune, cu siguranţă e interesat să afle dacă, în existenţa cotidiană, cei trei graşi se comportă la fel.

Iar ProMotor a aflat, ajungînd pînă în nordul New York-ului, la sediul OCC, unde a tras cu ochiul şi cu camera pentru a înregistra ce se ascunde în spatele emisiunii American Chopper. Cu un vocabular plin de “fuck” şi o încredere în sine întărită de ratingurile foarte bune ale emisiunii şi de dezvoltarea incredibilă a afacerii, Paul Sr., Paul Jr. şi Mike sînt acum trei vedete adevărate. Dacă Paul Junior, care creează chopperele, pare cel mai volubil, mai uman şi mai deschis dialogului, iar Mike este asemenea unui puşti arogant, pătruns de valoarea familiei sale, cel mai interesant personaj rămîne Paul Senior, capul întregii afaceri, care ne-a arătat şi nouă cum a ajuns unul dintre cele mai populare persoane din America. Cu inteligenţă, talent managerial, o echipă excelentă şi un fiu foarte creativ.

Pe baza a doar 120 de choppere construite anual, OCC a ajuns acum o firmă extrem de puternică, o companie care va avea un sediu de 100 de milioane de dolari, deţinînd deja zeci de magazine de prezentare-vînzare de tricouri, şepci, cărţi, reviste şi chiar băuturi energizante marca OCC. Dar forţa OCC nu rezultă doar din asta. În urmă cu cinci ani, pentru toţi americanii, Orange County era o zonă oarecare de lîngă Los Angeles. Acum, oameni din cele peste 160 de ţări în care se transmite American Chopper ştiu de Orange County New Jersey. Iar zona s-a dezvoltat incredibil, mii de turişti venind din întreaga Americă pentru a cunoaşte familia Teutul. La fel cum a făcut şi ProMotor pentru acest număr.

Tags:


Comentarii
Carmen Brumă, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ la munte. Vedeta a recunoscut că nu Mircea Badea a pozat-o așa: 'El mi-a făcut multe altele'
Carmen Brumă, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ la munte. Vedeta a recunoscut că nu Mircea Badea a pozat-o așa: 'El mi-a făcut ...
FOTO. Cum arată Larisa Iordache! Fosta gimnastă nu se mai ferește: și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr musculos
FOTO. Cum arată Larisa Iordache! Fosta gimnastă nu se mai ferește: și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr musculos
AUDIO EXCLUSIV. Andreea Antonescu, dată de gol de înregistrarea  de la 112! “Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza c%^#& -urilor pe care…”
AUDIO EXCLUSIV. Andreea Antonescu, dată de gol de înregistrarea de la 112! “Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) ...
Adevăratul motiv pentru care Andreea Berecleanu părăsește Antena 1. Ce era „forțată” să facă prezentatoarea tv: „Știu că pot privi pe oricine…”
Adevăratul motiv pentru care Andreea Berecleanu părăsește Antena 1. Ce era „forțată” să facă prezentatoarea tv: ...
DIVORȚ BOMBĂ. Anamaria Prodan a recunoscut în final: ”Despre divorțul meu nu a știut nimeni! De doi ani noi...”
DIVORȚ BOMBĂ. Anamaria Prodan a recunoscut în final: ”Despre divorțul meu nu a știut nimeni! De doi ani noi...”
Descoperire terifiantă făcută în fundaţia casei care a aparţinut unui profesor universitar. Erau în opt borcane, vechi de zeci de ani
Descoperire terifiantă făcută în fundaţia casei care a aparţinut unui profesor universitar. Erau în opt borcane, vechi ...
Veste teribilă de la Netflix pentru toți românii: dispare opțiunea apreciată de toți clienții
Veste teribilă de la Netflix pentru toți românii: dispare opțiunea apreciată de toți clienții
VIDEO - Reuşită ISTORICĂ! Este primul om care a putut să ZBOARE la aceeaşi altitudine cu avioanele
VIDEO - Reuşită ISTORICĂ! Este primul om care a putut să ZBOARE la aceeaşi altitudine cu avioanele
"Îmi pare rău că iubitul tău se uită ..." Incredibil cum a ieşit pe stradă această tânără. Ce le transmite femeilor
BREAKING NEWS: Metoda LEGALĂ prin care puteţi câştiga mai mulţi bani
BREAKING NEWS: Metoda LEGALĂ prin care puteţi câştiga mai mulţi bani
De sezon! Cum deszăpezeşti maşina în câteva secunde, fără să te uzi sau murdăreşti. Soluţia INCREDIBILĂ a acestui şofer s-a viralizat [VIDEO]
De sezon! Cum deszăpezeşti maşina în câteva secunde, fără să te uzi sau murdăreşti. Soluţia INCREDIBILĂ a acestui ...
BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit ÎN SECRET!
BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit ÎN SECRET!
Inchide