Fii copil cu o maşină specială: Fiat 500 by Diesel

Cred că am găsit cel mai bun exemplu de maşină care m-ar face să mă simt în fiecare zi ca şi cum ar fi 1 iunie şi copilul din mine ar prelua controlul. Iar acest "pictorial" cu Fiat 500 by Diesel ar trebui să dea toate explicaţiile.

Fii copil cu o maşină specială: Fiat 500 by Diesel Fii copil cu o maşină specială: Fiat 500 by Diesel

Dacă vă aşteptaţi la un test-drive cu Fiat 500 by Diesel, poate veţi rămâne dezamăgiţi - vă recomand să citiţi testul colegului Constantin Ciobanu. O mostră elocventă de obiectivitate. Eu, în schimb, iau o mică vacanţă de 1 iunie şi fac pauză de obiectivitate. Rămâne să vă spun foarte subiectiv de ce mi-e drag Fiat 500 by Diesel.

VEZI PICTORIALUL COPILĂRESC FIAT 500 by DIESEL

Poate că, la preţul de 14.000 euro, se găsesc oferte mai tentante. Pentru cei pragmatici. Însă, dacă te pui în pielea unui copil, nu ştiu dacă găseşti alt pachet la fel de simpatic şi, mai ales, cu acele tuşe foarte inspirate de personalizare în stil Diesel. Diesel ca în "blugii Diesel", nu ca în "motor Diesel". Nu, motorul este unul pe benzină, de 1,4 litri şi 100 CP.

Poate că există maşini cu motor de 100 CP şi 1,4 litri care oferă performanţe mai bune, un comportament mai dinamic sau un consum mai scăzut. Însă Fiat 500 by Diesel este singurul care îţi aşterne un zâmbet infantil pe faţă atunci când apeşi acceleraţia. De ce? Chiar nu mă interesează, important este că îţi conferă un feeling de stare de bine, de uiţi şi de criză, şi de trafic aglomerat, şi de nesimţiţii din maşinile de fiţe.

Poate că există maşini de clasă mini cu un interior mai plăcut, mai bun calitativ, mai dotat, mai spaţios, mai cum vreţi. Însă nu îmi pasă. Îmi place profilarea scaunelor, mă amuză rarele agăţări ale schimbătorului, mă descurc bine cu butoanele, mă bucură sonorizarea, mă ajută la vizibilitate dimensiunile reduse. Nu sunt familist să am nevoie de portbagaj de Logan sau de 7 locuri. Iar sintagma "For Successful Living", de pe praguri, mă face să mă simt mult mai vedetă decât dacă m-aş urca într-un Porsche.

Poate că vi se pare un editorial fără rost. Mă rog, unora sigur li se va părea aşa. Dar nu mă interesează. Am spus de la început că voi fi subiectiv, pentru că e 1 iunie. Şi Fiat 500 by Diesel mă face să mă simt copil din nou.

Dar nu numai pe mine. Lui Sorin i-am spus: "Asta e maşinuţa, fă-i poze cum vrei tu". Iar el, după ce şi-a întipărit un zâmbet, pe care deja îl cunoşteam de la mine când mă uitam în oglinda retrovizoare, a început să facă poze şi să-şi mute luminile de colo-colo şi să caute cea mai bună ipostază. De parcă Fiat 500 by Diesel nu era o maşină, ci un fotomodel care te incită să-i evidenţiezi fiecare formă şi detaliu.

Iar, dacă vă uitaţi la portofoliul lui, veţi remarca faptul că nu e genul pasionat de maşini. Însă Fiat 500 by Diesel i-a plăcut. Mult. Cum cred că îi va plăcea oricui dispus să renunţe la pragmatism sau la falsele ifose de statut.

Ok, după ce îmi veţi adresa tradiţionalul "băi, eşti copil?!", vă las să mai admiraţi o dată Fiat 500 by Diesel în pozele făcute de Sorin, după care mă voi pregăti să redevin om mare şi jurnalist obiectiv. Însă mai am un sfat: măcar de 1 iunie bucuraţi-vă împreună cu copiii voştri sau ai prietenilor voştri la acelaşi nivel cu ei. Redeveniţi copii măcar o dată pe an.

oraan.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.