Nervi de oţel în luna păcălelilor

Aţi face bine să îl scoateţi de la naftalină, pentru că veţi avea nevoie de el din plin în săptămâna summit-ului NATO. Într-un Bucureşti blocat.

Nervi de oţel în luna păcălelilor Nervi de oţel în luna păcălelilor
Vin americanii! Şi nu numai ei. Dar asta deja nu mai este o glumă, pentru că ne referim la summit-ul NATO, care se va ţine la Bucureşti în perioada 2-4 martie.

Poanta bună este că Bucureştiul va fi şi mai sufocat în aceste câteva zile. Pentru că principalele artere, care în timpul săptămânii sunt extrem de aglomerate, vor fi acum dedicate doar coloanelor oficiale. Sperăm că străinii au şi ei simţul umorului, pentru a face faţă valului de înjurături ale şoferilor români. La fel şi "agenturili secrete", care ar trebui să înţeleagă că degetul mijlociu, semnul internaţional al automobiliştilor, nu este o ameninţare teroristă.

Oficialii români au şi ei un dezvoltat simţ al umorului, se pare, deoarece ar fi fost mult mai simplu pentru activităţile curente din Bucureşti dacă summit-ul s-ar fi desfăşurat în weekendul 4-6 aprilie, când tot bucureşteanul ar fi plecat fericit la munte sau la mare, iar invitaţii străini s-ar fi plimbat nestingheriţi printr-o capitală ex-comunistă aproape pustie. Sau poate ar fi trebuit ca acest summit să se ţină weekendul trecut, la Romexpo, printre exponatele autohtone cu două picioare - principalele noastre arme de distrugere în masă!

Bine că summit-ul nu se ţine la Piteşti, deoarece oficialii NATO ar fi murit de râs să fie întâmpinaţi de greva de la Dacia. Din câte ştim noi, domnul Carlos Ghosn nu prea are simţul umorului şi, dacă situaţia la Piteşti va afecta planurile Renault, s-ar putea să rămânem cu buza umflată şi cu producţia Dacia strămutată prin altă ţară.

Dar dacă summit-ul s-ar fi ţinut la Craiova? Ei, atunci oficialii NATO ar ficrăpat de râs aflând de poanta că noua Fiesta este, de fapt, Transit Connect. O mare păcăleală, într-adevăr - nu înţelegem de ce parafarea acordului cu Ford nu s-a amânat până pe 1 aprilie. Aşteptăm ca, în spiritul de 1 aprilie, Bush să promită poporului român că la Craiova va fi construit Ford Transit Connect Taxi Concept, special pentru piaţa americană.

Ne mai întrebăm dacă pe lista pericolelor NATO se află şi poluarea. Pentru că, dacă da, înseamnă că la summit se va dezbate şi taxa auto. Glumeam. Nu are cum să fie taxa auto subiect de summit, ea este subiect de propagandă, de ceartă şi de agitat populaţia, să fim serioşi...

Dacă mai aflaţi şi alte subiecte hazlii din România auto, spuneţi-le şi nouă. De abia aşteptăm să murim de râs în aprilie!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.