Opinie

Zeci de momente de neuitat îmi aleargă acum bezmetice prin minte. Cîteva s-au oprit să-și traga sufletul. Îți mai aduci aminte, doamna Focus, cum am mințit o prostuță că numele tău de familie este Mustang și s-a culcat cu mine ca să vadă cum e cu nobilii?

Opinie Opinie
Stau pe teras, relaxat în balansoar, mănânc un sanviş cu omletă şi sorb guri mici din cacaua cu lapte ca să mă mai încălzesc. Te privesc din când în când, timid, cautându-mi cuvintele. Eşti prima mea iubire şi mi-aş dori ca prima declarație de dragoste să te facă să piui.

Vreau să-mi clipeşti timidă din avarii. Pipa, pisica mea, a găsit sub scrin un rest de creion și va nota pe un şerveţel ce îți voi spune acum din toata inima. Apoi, emoţionată toată, va pune şerveţelul într-un plic şi cu sigiliu de labuță, îl va expedia spre ProMotor.

Cât de frumoasă eşti, cum stai aşa la umbra unui pom uscat, cu pete de zăpada-n jur! Crengile împart soarele-n zeci de fascicule care se sparg în tine, făcându-te să străluceşti. Deşi mă plimb cu tine mai mereu, interiorul tău îmi pare acum misterios, îți sunt străin.

Ce dor îmi e de tine, acum, când nu mai am benzină! Ce poezii frumoase ți-am scris, aseară, într-un tramvai bătran! Acum cobor spre tine, ca să fim mai aproape, să te ating şi să mă înclin în fața ta. Vreau să te pup şi să dansez în jurul tău!

Mă caut disperat prin buzunare şi iată, îl găsesc în sfîrşit. Îţi ofer acest buchet de flori măcinat în odorizant pentru că mi te-ai oferit. Erai virgină, iar eu un taur în călduri. 195 ți-am dat pe Autostrada Soarelui, iar tu n-ai plîns şi mi-ai şoptit c-ai fi putut mai mult.


Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.