Opinie

Opinie

Autor: Bogdan Nicolai acum 12 ani Opinii

Mîna îţi ajunge între genunchii rotunzi ai iubitei tale. “Înaintează!”, îţi şopteşte. Te conformezi, fixînd schimbătorul în treapta a patra. Depăşeşti un IVECO. Ea te priveşte derutată, excitată. Mîna ta revine în acelaşi loc. “Înaintează! Mai repede!” Te faci în continuare că nu înţelegi şi potoleşti turometrul, înfigîndu-i în inimă ultima treaptă. 160, 170, 180. Asta e!

Pe parbriz apar cîteva picături de ploaie. Stîlpii electricii le proiectează ca pe nişte minuscule diapozitive pe chipul ei de fată rea. Îi prelungeşti extazul pînă cînd nu mai rezistaţi şi trageţi pe dreapta. Şi mai în dreapta e un cîmp întins, pe care e plantat un imens ceva, iar pe partea stîngă gonesc celelalte paturi. A trecut chiar şi un Volvo Estate V70, lider în topul maşinilor perfecte pentru sex. N-ai timp să fii invidios. Spectacolul începe! Tetierele devin perne moi, parfumate.

Pe scaunele din piele se aştern cearceafuri “cusute” din hainele voastre sumare. Asta dacă nu aţi fost destul de nebuni încît să plecaţi goi direct din garaj. Ca un păianjen ce îşi ţese pînza, geamurile fumurii ţes intimitatea din jurul vostru. Dacă nu sînt fumurii, atunci se vor aburi oricum în cîteva minute, iar ea va desena un papiţoi pe ele în timp ce tu o săruţi prost, sau o inimioară dacă limba ta o duce în al nouălea cer. Scaunul din dreapta se va da automat pe spate dacă apeşi ultima dintre cele 69 de memorii ale sale.

E atît de prompt ca să nu cumva să-ţi treacă prin cap că aţi avea loc pe scaunul şoferului. Păi vrei să claxonezi de fiecare dată cînd dai din fund? Huh! Ştiam eu că şi umorul are o limită. Fata se ridică, se lasă în jos, se roteşte. Părul ei lung îţi mîngîie bărbia, gîtul, pieptul, pînă cînd şi-l ridică în vîrful capului, rămînînd dezarmată. Pînă la urmă tot pe bancheta din spate se ajunge. Acolo vei înţelege în sfîrşit la ce naiba le trebuie unora telecomandă pentru CD-Player-ul din automobil.

Dragostea în maşină are alergie la blues-uri. Aici e teritoriul rock-ului! Pasiunea întrece orice limită. Bătăile inimii se accentuează. Mişcările sînt bruşte, dar foarte precise. Fiecare atingere se transformă în extaz. Sărutul înlocuieşte timpul. Buzele devin minute aşternute peste alte minute, iar limba un secundar ce se roteşte rapid. Timpul stă preţ de una, două, trei bătăi de inimă, apoi te înfigi din nou în ea, ea se aruncă în tine. Chitara electrică şi tobele se reaşează pe bass. Din cele opt boxe ies dragoni ce se sparg cînd se lovesc de sînii ei fierbinţi. Alţi doi te încolăcesc. Sînt mîinile ei. Nu mai ştii dacă simţi bass-ul sau muşchii care se contractă. Orgasme în duet. Începe apoi să plouă torenţial şi vă gîndiţi că pe o vreme ca asta aţi fi putut s-o faceţi şi în toiul zilei în faţă la BCU.

După cîteva minute, dintr-o maşină mai frumoasă ca oricînd, cu geamurile aburite, motorul stins şi muzica la volum redus, iese o mînă de femeie, care dă drumul unei ţigări pe pămîntul ud.

Tags:


Comentarii
Inchide