Primele imagini cu noul 911? Eu nu cred asta!!!

Ceva îmi spune că imaginile cu noul 911 sunt false. Cine a modificat imaginile a adunat toate informaţiile existente despre noua generaţie pentru a obţine o reprezentare cât mai aproape de realitate.

Primele imagini cu noul 911? Eu nu cred asta!!! Primele imagini cu noul 911? Eu nu cred asta!!!

Primul semn de întrebare l-am avut când am privit imaginile cu interiorul. În primul rând cred că Porsche va renunţa la selectarea treptelor de viteză prin intermediul enervantelor butoane lipsite total de ergonomie. Lucru care poate fi remarcat şi în clipul prezentat de Porsche din timpul testelor, într-unul din cadrele filmate la interior se observă padelele pentru schimbat treptele. Apoi în imaginile apărute poate fi remarcat un spaţiu nefiresc în stânga pedalei de frână. Iar ceva îmi spune că stopurile spate au altă formă. Porsche a publicat un set de imagini cu noul 911 aflat în testele finale. Iar unele diferenţe la interior, cel puţin la nivelul consolei centrale, forma schimbătorului, padelele pot fi remarcate şi în clipul pe care îl puteţi viziona AICI.

Eu am în continuare puternice îndoieli că acestea sunt primele imagini cu noul 911. S-ar putea să mă înşel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.