Sfaturi de pregătire pentru traficul "normal"

Pentru prima dată, bulevardul cu fântâni Unirii s-a reaglomerat complet după o vară mai aerisită pe străzi ca niciodată. Semn că bucureştenii încă mai au bani şi ţin la vacanţe. Anul acesta, mai mult pe la noi, că nu am văzut nici DN1 aşa aglomerat într-o zi de miercuri.

Sfaturi de pregătire pentru traficul "normal" Sfaturi de pregătire pentru traficul "normal"

www.buhnici.ro - informaţie gratis despre lucrurile care contează

Dar să revenim pe bulevard, de la Parlament la Piaţa Unirii, la o oră de bun simţ, 11.00. Coadă pe toată lungimea. Etalonul meu s-a activat.

Am savurat ca pe o îngheţată ultimul weekend lejer şi poate mai prind măcar unul sau două până reîncepe şcoala. Să apuci să bagi a patra şi chiar a cincea în Bucureşti e lucru mare. Să traversezi oraşul în mai puţin de 20 de minute, un vis, pe care îl vom uita exact cum îţi iese din minte senzaţia plăcută din culcuş, imediat ce ai ajuns la baie.

Previzionam un 1 septembrie ca un avertisment şi un blocaj total pe 15 septembrie când ies pe străzi "cărucioarele de lux" pentru elevii preşcolari. S-a întâmplat chiar mai repede cu o zi. Aşa că mă văd nevoit să îmi amintesc câteva lecţii de supravieţuire.

1. Să mă trezesc mai devreme, să plec mai repede cu dublul timpului obişnuit de deplasare dacă merg cu maşina sau RATB.

2. Să mă înarmez cu răbdarea de a nu apăsa claxonul când reîncep disperaţii să îţi taie calea. Mai ales stăpânii asflatului - taximetriştii.

3. Să îmi refac abonamentul la metrou.

4. Reactivăm harta cu scurtături pe străduţe.

5. De reţinut şi zonele încă blocate cu şantiere care nu se mai termină - pe la Basarab, Piaţa Galaţi, Barbu Văcărescu etc. etc

6. Să scot de la naftalină vesta reflectorizantă şi protecţiile pentru scuter.

7. Să îi pun şi alarmă, că e tot mai plin de hoţi. Apoi să caut un garaj pentru vremea foarte rece.

Tu cum te pregăteşti pentru traficul de toamnă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.