Exclusiv  Va spune noua taxă auto STOP invaziei de maşini second hand?

Ei bine, criza mondială se pare că schimbă total problema "maşini noi" vs. "maşini second hand". După ultimele informaţii, noul guvern pregăteşte o taxă auto mult mai drastică, pentru a revigora vânzările de maşini noi. CINE CREZI CĂ ARE DREPTATE?

Va spune noua taxă auto STOP invaziei de maşini second hand? Va spune noua taxă auto STOP invaziei de maşini second hand?

CALCULEAZĂ AICI NOILE VALORI PENTRU TAXA AUTO TRIPLATĂ!

În cursul anului 2008, cei mai mulţi dintre voi aţi susţinut eliminarea taxei auto şi chiar credeam că acest lucru se va întâmpla la sfârşitul acestui an pentru maşinile noi. Însă a venit criza mondială, cu repercusiuni severe în domeniul auto - ceea ce se vede din plin şi la Piteşti, la uzina Dacia. În cazul căreia peste 50% dintre voi aţi fost de acord ca guvernul să adopte măsuri speciale, într-un sondaj recent încheiat pe promotor.ro.

Iar una dintre aceste măsuri se pare că va fi modificarea taxei auto, pentru a descuraja importul masiv de maşini second hand foarte vechi. SE VA ÎNTÂMPLA ACEST LUCRU sau este doar o stratagemă pe ultima sută de metri a guvernului actual?

Personal, sunt de partea celor care susţin această taxă mai severă pentru maşini second hand foarte vechi, însă nu pot să ignor argumentele celorlalţi. Poate că noii guvernanţi vor citi părerile voastre pro şi contra şi vor ajunge la un compromis acceptabil.

Câţiva dintre voi şi-au spus deja părerea, unii pro, iar alţii contra. TU ÎN CE TABĂRĂ EŞTI?

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.