Salonul Auto Paris 2012 - toate informaţiile de la 2012 Paris Motor Show

În această toamnă, în perioada 29 septembrie - 14 octombrie va avea loc Salonul Auto Paris 2012, care se desfăşoară sub motto-ul ”Viitorul, acum”. Aici găsiţi toate noutăţile, premierele şi analizele de la 2012 Paris Motor Show.

Salonul Auto Paris 2012 - toate informaţiile de la 2012 Paris Motor Show Salonul Auto Paris 2012 - toate informaţiile de la 2012 Paris Motor Show

Ediţia din acest an a Salonului Auto Paris 2012 se anunţă foarte bogată, un mare accent urmând a fi pus pe segmentul maşinilor electrice şi hibride. Porţile 2012 Paris Motor Show se deschid pentru marele public între 29 septembrie şi 14 octombrie, în timp ce datele de 27 şi 28 septembrie sunt rezervate presei.

Iată care sunt noutăţile şi premierele de la Mondial de L'Automobile 2012, pe mărci:

ABARTH

ALPINA

ASTON MARTIN

AUDI

BENTLEY

BMW

CHEVROLET

CITROEN

DACIA

FIAT

FORD

HONDA

HYUNDAI

JAGUAR

KIA

LAND ROVER

LEXUS

MAZDA

McLAREN

MERCEDES-BENZ

MINI

MITSUBISHI

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

PORSCHE

RENAULT

SEAT

SKODA

SMART

SUZUKI

TOYOTA

VOLKSWAGEN

VOLVO

ZAGATO

VEDEŢI MAI JOS TOATE NOUTĂŢILE ŞI PREMIERELE SALONULUI AUTO PARIS 2012!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.