Salonul Auto Paris 2014 - toate lansările de la Paris Motor Show 2014

Ediţia din 2014 a Salonului Auto Paris se anunţă una extrem de bogată în lansări de modele noi. Iată ce au pregătit producătorii auto pentru cel mai mare salon auto european.

Salonul Auto Paris 2014 - toate lansările de la Paris Motor Show 2014 Salonul Auto Paris 2014 - toate lansările de la Paris Motor Show 2014

Salonul Auto Paris 2014 are porţile deschise pentru public în perioada 4-19 octombrie, în vreme ce zilele de 2 şi 3 octombrie sunt rezervate pentru presă. Iată ce noutăţi au pregătit producătorii auto pentru Paris Motor Show 2014. Acest dosar va fi actualizat constant pentru a cuprinde toate lansările importante.

Premierele de la Paris 2014, pe mărci:

AUDI

BENTLEY

  • Bentley Mulsanne Speed

BMW

CITROËN

DACIA

FIAT

  • Fiat 500X

​FERRARI

FORD

HONDA

HYUNDAI

INFINITI

JAGUAR

KIA

LAMBORGHINI

  • Lamborghini Asterion

LAND ROVER

LEXUS

MAZDA

MERCEDES-BENZ

MINI

  • Mini hatchback cu 5 uşi

MITSUBISHI

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

RENAULT

SKODA

SMART

SUZUKI

TOYOTA

VOLKSWAGEN

VOLVO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.