Piaţa auto în 2008 şi prognoze 2009

Eu cred că acest lucru este posibil. Dacă luăm în considerare evoluţia pieţei auto în cele două semestre ale lui 2008, vom observa nu doar trenduri pentru fiecare marcă, ba chiar şi pe modele.

Piaţa auto în 2008 şi prognoze 2009 Piaţa auto în 2008 şi prognoze 2009

Pe parcursul câtorva episoade vom vedea, mai exact, care a fost evoluţia vânzărilor de maşini noi pe piaţa auto de la noi în 2008, conform datelor furnizate de APIA.

În principal, vom face o comparaţie între cele două semestre ale lui 2008, atât în ce priveşte mărcile, cât şi principalele modele, urmând a trage câteva concluzii referitoare la vânzările de maşini noi în 2009.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.