Această FEMEIE joacă rolul unei „vânătoare de compensaţii”. Iată cum funcţionează metoda - VIDEO

„Vânătoare de compensaţii” este o metodă ...

Această FEMEIE joacă rolul unei „vânătoare de compensaţii”. Iată cum funcţionează metoda - VIDEO Această FEMEIE joacă rolul unei „vânătoare de compensaţii”. Iată cum funcţionează metoda - VIDEO

Acesta este momentul în care o „vânătoare de compensaţii” s-a aruncat pe capota unui taxi şi a făcut pe victima, în mijlocul drumului.

Femeia era împreună cu prieteneul ei pe o şosea din Blackpool, Lancashire, duminică seară, în căutare de „victime”. 

Ea poate fi văzută cum aleargă şi se roteşte la 90 de grade pe şosea, aruncându-se apoi pe capotă şi prefăcându-se rănită grav. 

În timp ce ea stătea nemişcată pe asfalt, prietenul ei începe să-l acuze pe şofer că i-a lovit partenera.

Taximetristul ţi-a dat seama că aceştia doi încearcă să-l înşele şi este recunoscător că a avut motată pe maşină o cameră de bord pentru a dovedi că nu a lovit femeia.

Clipul poate fi văzut pe Dailymail

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.