Cea mai bogată femeie din Norvegia s-a urcat băută la volan. AMENDA FABULOASĂ pe care a primit-o a uimit pe toată lumea

Autor: Marius Vișan 21 nov. 2017 PICTORIALE
Cea mai bogată femeie din Norvegia s-a urcat băută la volan. AMENDA FABULOASĂ pe care a primit-o a uimit pe toată lumea

Katharina Andresen, cea mai bogată femeie din Norvegia a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare şi o amendă de aproape 26.000 de euro. Ea a fost oprită de poliţiştii rutieri pentru un control de rutină şi aceştia au constatat că tânăra milionară avea o alcoolemie peste limita admisă: 0,64 grame per litru de sânge.

Nivelul maxim acceptat de alcoolemie admis în Norvegia este de 0,21 grame per litru.

Infracţiunile de acest tip sunt în general pedepsite cu o amendă care echivalează cu salariul brut pe o lună şi jumătate al persoanei care a comis infracţiunea.

Întrucât tânăra milionară, în vârstă de 22 de ani, este încă studentă şi nu primeşte salariu, Tribunalul din Oslo a decis să calculeze amenda pe baza averii acesteia, care este estimată la 7,7 miliarde de coroane norvegiene (aproximativ 800 de milioane de euro).

Pe lângă amendă, Katharina Andresen mai primit şi o suspendare pe 13 luni a permisului de conducere. La finalul acestei perioade, ea va trebui să treacă din nou examenul auto.

Sursă: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide