Cea mai bogată femeie din Norvegia s-a urcat băută la volan. AMENDA FABULOASĂ pe care a primit-o a uimit pe toată lumea

Katharina Andresen, cea mai bogată femeie din Norvegia ...

Cea mai bogată femeie din Norvegia s-a urcat băută la volan. AMENDA FABULOASĂ pe care a primit-o a uimit pe toată lumea Cea mai bogată femeie din Norvegia s-a urcat băută la volan. AMENDA FABULOASĂ pe care a primit-o a uimit pe toată lumea

Katharina Andresen, cea mai bogată femeie din Norvegia a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare şi o amendă de aproape 26.000 de euro. Ea a fost oprită de poliţiştii rutieri pentru un control de rutină şi aceştia au constatat că tânăra milionară avea o alcoolemie peste limita admisă: 0,64 grame per litru de sânge.

Nivelul maxim acceptat de alcoolemie admis în Norvegia este de 0,21 grame per litru.

Infracţiunile de acest tip sunt în general pedepsite cu o amendă care echivalează cu salariul brut pe o lună şi jumătate al persoanei care a comis infracţiunea.

Întrucât tânăra milionară, în vârstă de 22 de ani, este încă studentă şi nu primeşte salariu, Tribunalul din Oslo a decis să calculeze amenda pe baza averii acesteia, care este estimată la 7,7 miliarde de coroane norvegiene (aproximativ 800 de milioane de euro).

Pe lângă amendă, Katharina Andresen mai primit şi o suspendare pe 13 luni a permisului de conducere. La finalul acestei perioade, ea va trebui să treacă din nou examenul auto.

Sursă: Digi24.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.