După acest pictorial veţi IUBI canotajul. Cele mai sexy sportive au pozat într-un calendar care ne dă pe spate - FOTO

După acest pictorial veţi IUBI canotajul. Cele mai sexy sportive au pozat într-un calendar care ne dă pe spate - FOTO După acest pictorial veţi IUBI canotajul. Cele mai sexy sportive au pozat într-un calendar care ne dă pe spate - FOTO

Fetele de la clubul de canotaj Warwick Rowers Club au pozat complet goale într-un pictorial pentru un calendar. Nu ştim prea multe despre acest sport, şi nici despre club, dar cu siguranţă, după ce vom vedea pozele, vom fi mai atenţi la acest sport. 

FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.