Faceţi cunoştinţă cu alergătoarea germană Alica Schmidt, numită „cea mai sexy atletă din lume" - FOTO-VIDEO

Alica Schmidt a innebunit internetul...

Faceţi cunoştinţă cu alergătoarea germană Alica Schmidt, numită „cea mai sexy atletă din lume" - FOTO-VIDEO Faceţi cunoştinţă cu alergătoarea germană Alica Schmidt, numită „cea mai sexy atletă din lume" - FOTO-VIDEO

Sportiva de origine germană Alica Schmidt a fost numită cea mai sexy atletă din lume, după ce postările ei de pe Instagram au răvăşit internetul.

Tânăra de 18 ani va fi vedetă viitoare a atletismului german, mai ales vă ea urmează să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2020.

Sursă: 9gag.com

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.