A fost o vreme când era Lancer. Nicoleta e mereu cu noi (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu acum 13 ani Fete si masini

Cînd ai condus prima maşină şi ce marcă era?
Prima a fost un Tico pe care l-am cîştigat la Miss România, în 1999. Învăţasem să conduc Dacia şi mi-a plăcut foarte mult să conduc o asemenea maşină, era foarte uşor.

La ce vîrstă ţi-ai luat carnetul?
În 1999 mi-am luat permisul de conducere. Imediat după concursul de Miss, m-am ambiţionat să învăţ, pentru că primisem maşina şi eram nerăbdătoare să o conduc.

Care a fost cel mai interesant compliment pe care l-ai primit la volan?
Sexy şoferiţa! Îmi amintesc că veneam de la o şedinţă foto şi m-a depăşit o maşină, iar bărbatul respectiv mi-a zis: “Sexy şoferiţa!”

Cum reacţionează bărbaţii cînd te văd la volan?
Sînt încîntaţi să mă vadă la volan şi mai ales de cînd o interpretez pe Roza în telenovela “Inimă de ţigan”, toată lumea mă strigă cu numele personajului.

Ai beneficiat de clemenţa poliţiştilor? În ce împrejurări?
Au fost cîteva întîmplări de genul acesta. De exemplu, în mod normal îmi pun centura de siguranţă, dar se mai întîmplă să n-o port atunci cînd am de mers foarte puţin. Şi exact atunci mă opreau şi îmi cereau explicaţii. Pînă la urmă i-am convins că sînt doar incidente izolate.

Conduci agresiv sau calm? Îţi place să conduci sportiv?
De obicei, sînt atentă. Conduc mai agresiv atunci cînd mă presează timpul şi trebuie să ajung foarte repede undeva. Dar, în mod normal, prefer să plec de acasă cu un sfert de oră mai devreme şi să ajung la destinaţie calmă şi fără incidente.

Pagini: 1 2 3

Citește și...


Comentarii
Inchide