Ai grijă unde laşi maşina! Ce a păţit femeia asta, ţi se poate întâmpla oricând.

Autor: Alexandru Banu 07 nov. 2016 Fete si masini
Ai grijă unde laşi maşina! Ce a păţit femeia asta, ţi se poate întâmpla oricând.

O englezoaică trece încă printr-un coşmar de când s-a întprs din vacanţă. A plecat ca să se relaxeze şi s-a întors un car de nervi. Totul a fost distrus de către un furnizor de srevicii pentru aeroportul din Manchester. Julia Hickling, de 44 de ani, a plecat în Canada şi şi-a lăsat maşina (un Citroen C2 de aproximativ 2.000 de lire) în parcarea aeroportului din Manchester.

Compania Cheshire Meet & Greet are una dintre cele mai mari parcări acolo. Femeia habar nu avea ce avea să i se întâmple. Cheshire are într-adevăr 2 stele la opinii pe interenet, însă Julia a cresut că fiind parcarea unui aeroport, totul va fi în regula. Când s-a întros din Canada, “surpriza” avea să i se arate. Şi-a găsit Citroen-ul C2, praf.

Când s-a apucat de investigaţii, compania Cheshsire Meet & Greet i-a spus că maşina a fost lovită în timp ce era dusă de valeţii companiei către locul de parcare. Asta nu era însă explicaţia adevărată. Când a cerut raportul de poliţie, Julie a aflat că, de fapt, maşina fusese lovită cu 36 de ore mai târziu decât i se spusese, iar accidentul avusese loc la distanţă mult mai mare. Maşina lovise un zid, intrase în alte maşini paracte în jur, avusese loc un accident mult mai grav. Cheshire e o companie mare, care percepe taxe de la 31.5 lire sterline pe săptămână pentru parcarea în zona aeroportului.

Deşi a încasat de la asigurări banii pentru reparaţii, englezoaica a pierdut bonusul pentru 0 accidente în timpul anului.  Ea a atacat pe toate reţelele de socializare compania care se ocupă cu parcarea la aeroport. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide