BMW Seria 6 Gran Coupe, fotografiat alături de două fotomodele

Compania germană BMW va participa la festivitatea de deschidere a evenimentului Paris Photo din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, unde va prezenta modelul M1 vopsit de artistul Andy Warhol. Pe lângă M1, BMW va expune şi un set de fotografii realizate de Uwe Düttmann, în care două fotomodele pozează alături de un BMW Seria 6 Gran Coupe.

BMW Seria 6 Gran Coupe, fotografiat alături de două fotomodele BMW Seria 6 Gran Coupe, fotografiat alături de două fotomodele

BMW va expune un set de fotografii realizate de germanul Uwe Düttmann, în care modelul Seria 6 Gran Coupe apare în compania a două fotomodele. Pozele lui Düttmann vor fi expuse în cadrul evenimentului artistic Paris Photo, care se va desfăşura la studiourile de film Paramount Pictures din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Pe lângă fotografiile de inspiraţie retro, BMW va prezenta şi modelul M1 din 1979 pictat de artistul Andy Warhol.

Patru dintre imagini ilustrează un BMW 650i Gran Coupe într-un decor ce aduce aminte de film noir şi, în acelaşi timp, exprimă contrastul dintre tehnologia de ultimă oră şi spiritul senzual emanat de Seria 6 Gran Coupe.

Vizitaţi galeria foto ataşată acestui articol şi spuneţi-ne ce părere aveţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.