Calendarul "Girls and Legendary US-Cars" 2012

Noul calendar Girls and Legendary US-Cars, realizat de Carlos Kella combină şi de această dată frumuseţea feminină, evidenţiată de stilul şi ţinutele vintage, cu modele care au făcut istorie peste ocean.

Calendarul "Girls and Legendary US-Cars" 2012 Calendarul "Girls and Legendary US-Cars" 2012

Printre "piesele de colecţie", acompaniate de frumoasele şi sexy domnişoare, se numără un Ford Galaxie "Fireball", model care "alerga" în cursele NASCAR în anii '63, un Chrysler New Yorker din 1962, un Chevrolet Corvette C3 Stingray L82 din 1976, un Chevrolet Impala din 1959, un Chevrolet El Camino din 1969 şi, bineînţeles, un Ford Mustang Convertible.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.