Hot  Calendarul Miss Tuning 2012

Sub soarele arzător al Croaţiei, frumoasa nemţoiacă Mandy Long a pozat pentru Calendarul Miss Tuning 2012, alături de alte modele (de maşini) tunate.

Calendarul Miss Tuning 2012 Calendarul Miss Tuning 2012

La numai 23 ani, Mandy Long a ajuns să pozeze pentru unul dintre cele mai renumite calendare auto din lume. Combinaţia dintre peisajele mirifice ale Croaţiei, senzualitatea frumoasei nemţoaice şi puterea bolizilor, fac ca acest calendar să fie unul dintre cele mai dorite. Mandy Long pozează pentru 13 pagini, care iţi iau respiraţia prin frumuseţea peisajelor, a maşinilor şi prin nota de erotism adusă de noua Miss Tuning.

Mandy consideră că apariţia în acest calendar este un pas important în cariera sa de model. Pe lângă beneficiile adusepe plan profesional, sedinţa foto i-a adus împlinire şi pe plan personal, aceasta fiind prima ei călătorie pe coasta însoritei Adriatici.

VEZI AICI CEL MAI SEXY CALENDAR AL ANULUI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.