Calendarul Pirelli 2012 - imagini sexy making-of

Pe data de 6 decembrie 2011 se va lansa noul calendar Pirelli 2012, însă până atunci, vă vom prezenta primele imagini making-of de la cel mai celebru calendar din lume.

Calendarul Pirelli 2012 - imagini sexy making-of Calendarul Pirelli 2012 - imagini sexy making-of

Kate Moss alături de alte 11 fotomodele vor poza pentru noul calendar Pirelli 2012. Acestea îşi vor expune anumite părţi intime pentru a "dezvălui" frumuseţea naturală a corpului feminin, ilustrată de fotograful italian, Mario Sorrenti.

Shootingul foto va avea loc pe insula Corsica din Franţa, în resortul Merloti. Printre cele 12 modele care vor poza pentru cea de-a 39 ediţie a calendarului Pirelli se va afla şi actriţa ucraineancă Milla Jovovich, recunoscută pentru rolul din filmul "Al 5-lea element" sau din seria "Resident Evil".

Producătorul italian a anunţat că noul calendar Pirelli va fi publicat în doar 35.000 de exemplare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.