Cele mai tunate hostesse de la SEMA Motor Show 2011!

Se pare că şi de data aceasta exemplarele de sute de cai putere de la SEMA Motor Show 2011 au fost pe locul 2, atenţia principală a publicului îndreptându-se către frumoasele hostesse, îmbrăcate cât mai sexy şi cu decolteuri generoase.

Cele mai tunate hostesse de la SEMA Motor Show 2011! Cele mai tunate hostesse de la SEMA Motor Show 2011!

După ce v-aţi clătit ochii cu cele mai tari maşini tunate de la cel mai mare salon american dedicat tuningului, Sema 2011, de data aceasta puteţi admira hostessele care au stat "de gardă" lângă exemplarele pe patru roţi modificate. Care au fost mai modificate, maşinile sau fetele?

VEZI AICI CELE MAI SEXY HOSTESSE DE LA SEMA SHOW 2011!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.