Hot  Cristina "în vizită" la Mazda - pictorial ProMotor

De cum a păşit în showroom-ul Mazda, frumoasa Cristina a început să “flirteze” cu două dintre modelele cu care s-ar potrivi şi pentru care s-ar lăsa sedusă: Mazda MX-5 şi Mazda 2.

Cristina "în vizită" la Mazda - pictorial ProMotor Cristina "în vizită" la Mazda - pictorial ProMotor

VEZI PICTORIALUL CRISTINEI cu MAZDA!

Pentru început, frumoasa brunetă a fost atrasă de caracterul sportiv al lui Mazda MX-5, un roadster îndrăzneţ ce ascunde sub capotă un motor de 2.0 litri şi 160 CP. Interiorul bine finisat, scaunele Recaro şi volanul sport în 3 spiţe au convins-o pe frumoasa brunetă să lase inhibiţiile la o parte.

În ce priveşte Mazda2... touche. Simpatica citadină japoneză nu numai că a câştigat atenţia Cristinei prin liniile seducătoare ale designului exterior, dar şi prin culoarea izbitoare - verde spirited. O maşină cu care ieşi în evidenţă în orice situaţie!

Ţinutele Cristinei au fost asigurate de Debenhams, Aldo şi Catwalk.

Din 10 iunie, asortează vara cu cele mai aşteptate reduceri la Debenhams!

30%OFF la articole selecţionate din colecţia Spring Summer 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.