Din dragoste pentru anii '50: Pin-up-uri cu fete şi maşini tari

Două elemente definitorii ale universului bărbătesc de la jumătatea secolului trecut erau maşinile şi pin-up-urile. Iată un calendar care aduce în contemporan farmecul pin-up-urilor.

Din dragoste pentru anii '50: Pin-up-uri cu fete şi maşini tari Din dragoste pentru anii '50: Pin-up-uri cu fete şi maşini tari

Henry Hund este unul dintre fotografii care au reiterat farmecul pin-up în calendarul USA Cars and Girls 2013. Cât de bine a reuşit asta vei putea spune şi tu, după ce treci, desigur, prin pozele din galeria de mai jos. 

A fost o epocă glorioasă, în care maşinile americane dominau imaginaţia colectivă, iar fetele se înghesuiau să le decoreze.

Chiar dacă astăzi maşinile americane şi-au pierdut, în mare parte, din forţa de atracţie, a realiza un calendar în stilul anilor 50 nu e deloc uşor.

Mai ales că, între timp, fetele s-au emancipat, iar maşina nu mai e privită de ele ca fiind apanajul bărbaţilor, ci un obiect pe care-l mânuiesc şi ele cu pricepere.

Fiţi siguri că răsfoiţi întreaga galerie foto, nu veţi fi dezamăgiţi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.