EROTIC AUTO în 3D: Calendarul WERKSTATTkultur 2012

Pune-ţi ochelarii 3D şi aventurează-te într-o călătorie erotică, în viitor, cu cele 13 imagini tridimensionale ale calendarului WERKSTATTkultur 2012.

EROTIC AUTO în 3D: Calendarul WERKSTATTkultur 2012 EROTIC AUTO în 3D: Calendarul WERKSTATTkultur 2012

Calendarul WERKSTATTkultur 2012 cuprinde 13 imagini 3D care poartă amprenta fotografului Andreas Reiter. Acesta îmbină tema erotică subliniată de frumoasele manechine, îmbrăcate cât mai sumar, cu elemente din domeniul auto.

Calendarul este unul exclusivist, fiind destinat doar unui grup select de clienţi. Acesta va fi distribuit cu câteva zile înainte de Crăciun.

VEZI CALENDARUL WERKSTATTKULTUR 2012 ÎN 3D!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.