Fete şi maşini tunate!

Spuneţi good-bye adunărilor pasionaţilor de tuning - americanii au inventat un nou concept: show-ul tuning cu vedete hip-hop, maşini extravagante şi fete supersexy, un adevărat turneu care traversează America.

Fete şi maşini tunate! Fete şi maşini tunate!
Hot Import Nights este un alt fel de show tuning - făcut în manieră americană, acesta a devenit, de fapt, un adevărat turneu, care reuneşte vedete din show-biz (în special hip-hop), firme foarte cunoscute de tuning şi custom şi, ingredientul necesar, fete cât mai sexy şi provocatoare.

Practic, în fiecare oraş important se desfăşoară un mega-show, care ţine toată noaptea şi este dedicat, în primul rând automobilului şi exceselor de bricolaj. Ce pierdeţi nefiind acolo? Vedeţi în imagini.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.