Fete şi maşini: tuning low, low, low! VIDEO

Recunoaştem, am simţit nevoia de a ne destinde un pic cu nişte fete frumoase, niscai maşini tunate cât se poate de low şi un dram de muzică supărată. Şi am găsit pentru voi acest video.

Fete şi maşini: tuning low, low, low! VIDEO Fete şi maşini: tuning low, low, low! VIDEO

Pauza de relaxare, câteva minute cu trei fete frumoase şi maşini tunate, numai bune să ne începem seara cu bine. Ceea ce vă dorim şi vouă!

Apropo, nu vă sfiiţi să ne daţi ponturi dacă ştiţi şi alte clipuri, poate chiar mai reuşit decât acesta. Iar dacă aveţi prea mult timp liber la dispoziţie, aruncaţi un ochi pe toată secţiunea de fete şi maşini, aveţi de unde alege! :)

Royal Origin - Cars, Women, & Hoodratstuff from Vu Pham on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.