Fetele de la Geneva 2008

ProMotor a fost prezent atât la Salonul de la Geneva 2008, cât şi la primele două saloane ale anului desfăşurate în Bucureşti. Vă propunem un tur al salonului elveţian în 50 de modele şi o comparaţie cu prezenţele feminine indispensabile la showurile din România.

Fetele de la Geneva 2008 Fetele de la Geneva 2008
ProMotor a fost prezent atât la Salonul de la Geneva 2008, cât şi primele două saloane ale anului desfăşurate în România. Pe lângă exponatele mecanice, privirea ne-a zburat către superbele modele, nelipsite la astfel de evenimente. Dacă amploarea evenimentelor nu prea poate fi pusă pe aceeaşi balanţă, măcar în ceea ce priveşte prezenţa feminină stăm cel puţin a fel de bine.

Vezi fetele prezente la Salonul de Motociclism din România sau cele de la Salonul de Tuning.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.