Fetele de la L. A. Show 2007

Alături de ultimele noutăţi în materie de maşini, prezentate la Salonul Auto de la Los Angeles, promotor.ro îţi aduce şi cele mai sexy hostesse de la showul american.

Fetele de la L. A. Show 2007 Fetele de la L. A. Show 2007
Chiar dacă marea majoritate a premierelor din acest an au fost prezentate la marile saloane auto din Europa sau Asia, Salonul Auto de la Los Angeles ne-a rezervat o serie de surprize plăcute:
Alături de toate aceste bijuterii pe patru roţi, promotor.ro vă prezintă şi o galerie foto cu cele mai sexy hostesse ale salonului american.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.