Hot  Fetele de la Salonul Auto de la Paris 2010

Şi în acest an, standurile constructorilor din cadrul Salonului Auto de la Paris 2010 au scos ce aveau mai bun. Şi aici nu ne referim la maşini, deşi acestea au adus cei mai mulţi vizitatori. Iată imagini cu fetele de la Paris 2010!

Nu, nu le putem compara cu fetele de la SIAB, dar am putea spune că se potrivesc imaginii pe care constructorii auto vor să o transmită publicului. Aşa că daţi-vă cu părerea după ce aţi "răsfoit" paginile din galeria foto şi mai ales după vizionarea VIDEO-ului.

VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO & VIDEO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.