Fetele de la Salonul Auto de la Sydney

Chiar dacă la nivelul premierelor SIAB-ul nu se poate bate cu Salonul Auto de la Sydney, ne putem impune totuşi la capitolul fete. Pentru o comparaţie elocventă vă oferim o galeria foto completă cu fetele de la Sydney.

Fetele de la Salonul Auto de la Sydney Fetele de la Salonul Auto de la Sydney
Fetele frumoase sunt parte integrantă a oricărui salon auto, iar cel desfăşurat zilele acestea la Sydney nu face excepţie. Chiar dacă SIAB-ul nu se ridică în general la nivelul echivalentului australian, există un capitol la care ne putem impune şi pentru care evenimentul din Otopeni este binecunoscut: fetele. Vizitând galeria foto puteţi face o comparaţie între fetele prezente la Sydney şi cele de la SIAB, pe cele din urmă putându-le vota aici.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.