Fetele de la Salonul Auto Detroit 2015. GALERIE FOTO

Un nou salon auto, o nouă galerie cu fetele care au atras privirile trecătorilor. Avem mai jos câteva fotografii care o să te facă să te simţi ca şi cum ai fi fost acolo (chiar dacă n-ai fost).

Fetele de la Salonul Auto Detroit 2015. GALERIE FOTO Fetele de la Salonul Auto Detroit 2015. GALERIE FOTO

În perioada 12-25 ianuarie 2015 se desfăşoară o nouă ediţie a Salonului Auto Detroit sau NAIAS (North American International Auto Show). Ca de obicei, pe lângă maşinile prezentate în premieră mondială - iar aici amintim minunatele Ford GT şi Acura NSX - s-au aflat şi fetele care au mai descreţit frunţile presei şi ale publicului. 

Avem şi noi o GALERIE FOTO cu hostessele care au animat ediţia din 2015 a Salonului Auto Detroit.

Foto via Auto Bild şi Auto Motor und Sport

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.