Fetele de la SEMA 2007

Cele mai sexy fete au putut fi admirate alături de creaţiile celor mai buni tuneri la SEMA 2007. Îmbrăcate cât se poate de sumar, au contribuit din plin la atmosfera explozivă a showului din Las Vegas.

UPDATE: Noi poze cu cele mai sexy fete de la SEMA 2007!


Timp de patru zile, vizitatorii salonului de tuning SEMA 2007 au putut admira, pe lângă maşinile modificate, şi cele mai frumoase fete din America şi nu numai. Promotor.ro vă prezintă o galerie foto cu “bijuteriile” sexy de peste ocean, precum şi un mic video preluat de pe autoblog.com.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.