Fetele de la Sydney Motor Show

Luna aceasta a avut loc şi Salonul Auto de la Sydney, care dacă nu a putut concura cu Parisul la nivelul premierelor mondiale, s-a descurcat onorabil la prezenţe feminine.

Fetele de la Sydney Motor Show Fetele de la Sydney Motor Show

Atunci când perioada de desfăşurare se suprapune cu cel mai mare salon auto din lume, numărul premierelor mondiale la un eveniment desfăşurat în Sydney este destul de mic. Premierele importate au fost aproape toate prezentate la Salonul Auto de la Paris, astfel încât pentru evenimentul din Australia au rămas puţine capitolele la care să se facă remarcat.

Unul dintre ele este cel al reprezentantelor sexului frumos, ce au încântat priviririle vizitatorilor. În ce fel, vă daţi seama privind la rândul vostru pozele din galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.