Fetele de la Thai Motor Expo 2012. GALERIE FOTO

Salonul auto din Thailanda din 2012 nu a avut parte de cine ştie ce premiere. Proton a lansat două modele, iar sedanul low-cost Honda Brio Amaze a fost prezentat publicului. Şi cam atât. Dar, ca la orice salon auto, animatoarele şi-au făcut treaba şi le-au atras atenţia celor prezenţi.

Fetele de la Thai Motor Expo 2012. GALERIE FOTO Fetele de la Thai Motor Expo 2012. GALERIE FOTO

La salonul auto din Thailanda din acest an, denumit Thai Motor Expo 2012, premierele mondiale s-au lăsat aşteptate. Cei de la Proton au prezentat două modele noi – Preve şi Exora Prime, iar cei de la Honda au lansat un sedan destinat pieţelor din Asia, denumit Brio Amaze.

Pe lângă premierele importante doar pentru piaţa locală, au mai fost şi câteva concepte ale unor case de tuning cunoscute doar în Thailanda.

Ca la orice salon auto din lume, însă, au fost şi fete care au animat atmosfera şi au atras privirile vizitatorilor. Le puteţi vedea şi voi în galeria foto a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.