Fetele de la Thai Motor Show 2014. GALERIE FOTO

Salonul auto din Thailanda a adunat toate modelele noi lansate deja în Europa şi Statele Unite ale Americii, dar şi câteva concepte care nu mai pot fi denumite noi de ceva vreme. Poate salvează fetele situaţia...

Fetele de la Thai Motor Show 2014. GALERIE FOTO Fetele de la Thai Motor Show 2014. GALERIE FOTO

Ediţia din 2014 a salonului auto din Thailanda a adunat, la fel ca în fiecare an, noile modele de serie lansate deja la marile saloane din Europa sau America, aşa că vizitatorii n-au avut parte de premiere. De fapt, printre „marile noutăţi” anunţate pe site-ul oficial al evenimentului apar conceptele Subaru Viziv şi Hyundai HND-9, doar că ambele au deja mai bine de un an de când au fost dat ochii cu lumea pentru prima dată.

Aşa că ochii celor prezenţi au fost aţintiţi, cel mai probabil, pe fete.

Şi, dacă tot n-am ajuns până în Thailanda, măcar să experimentăm o mică parte din salonul auto asiatic prin intermediul galeriei foto ataşate acestui articol.

Foto via CarBuzz

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.