Fetele de Salonul Auto Shanghai 2013. GALERIE FOTO

La ediţia cu numărul 15 a Salonului Auto Shanghai au participat mărci precum Geely, Dongfeng, Trumpchi, Great Wall, King Long şi Land Wind. Printre ele, şi-au făcut loc şi mărci renumite ca Ferrari şi Porsche, dar şi fetele care au încercat să atragă privirile vizitatorilor.

Fetele de Salonul Auto Shanghai 2013. GALERIE FOTO Fetele de Salonul Auto Shanghai 2013. GALERIE FOTO

Salonul Auto Shanghai a ajuns în 2013 la ediţia cu numărul 15. Aici s-au lăudat cu noile lor creaţii mărci precum Dongfeng, King Long, Land Wind şi Trumpchi. E drept, multe dintre „revelaţiile” industriei auto chineze sunt de fapt nişte copii proaste ale modelelor europene.

Viitorul sună bine, însă, pentru chinezi, fiindcă din ce în ce mai multe companii auto asiatice cumpără firme europene (vezi Volvo sau Saab) şi se folosesc de tehnologiile de pe Bătrânul Continent pentru a avansa.

Lăsând toate acestea la o parte, trebuie spus că printre maşinile de la Salonul Auto Shanghai 2013 s-au aflat şi câteva hostesse care au atras privirile vizitatorilor. În galeria foto ataşată acestui articol puteţi vedea mai multe imagini cu fetele de la Shanghai Auto 2013.