Formula 1 Monaco 2012: cele mai frumoase hostesse de pe Coasta de Azur

Cursa de Formula 1 de la Monte Carlo a adus pe grila de start cei mai buni piloţi din lume dar şi cele mai frumoase domnişoare. Iată aici o selecţie cu cele mai drăguţe dintre acestea!

Formula 1 Monaco 2012: cele mai frumoase hostesse de pe Coasta de Azur Formula 1 Monaco 2012: cele mai frumoase hostesse de pe Coasta de Azur

Ţinutele sumare ale hostesselor prezente la Marele Premiu de la Monaco nu au făcut decât să atragă atenţia şi mai mult atenţia fotografilor şi al publicului masculin.

VEZI AICI CELE MAI SEXY FETE DE LA MONACO GP!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.