Fotomodel misterios alături de Ford Mustang într-un pictorial Sports Illustrated

Departamentul de marketing de la Ford a venit cu o idee interesantă pentru a promova noul Ford Mustang. Acesta a reuşit să “strecoare” în revista Sports Illustrated o reclamă în care renumitul muscle-car apare alături de un model misterios.

Fotomodel misterios alături de Ford Mustang într-un pictorial Sports Illustrated Fotomodel misterios alături de Ford Mustang într-un pictorial Sports Illustrated

În legătură cu frumosul model fără chip, spread-ul din revista Sports Illustrated nu ne lasă decât un singur indiciu şi acela apare în colţul din dreapta jos al paginii, unde este menţionat numele Dalena Henriques. Care nu e numele unei fete, ci al unui site, unde poţi vedea şi alte imagini cu modelul misterios, pozând în diferite ipostaze, alături de noul Ford Mustang.

Aşadar, Dalena Henriques se pare că nu este decât un personaj fals, care are ca scop promovarea noului muscle-car Ford, într-un mod cât se poate de inteligent. Totuşi, aveţi idee cine ar putea fi fata misterioasă?

VEZI GALERIA FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.