Galerie foto: Fete frumoase lângă Lamborghini-uri. Ce altceva mai vrei?

V-am pregătit o galerie foto în care găsiţi doar modele Lamborghini şi fete frumoase. Aşa, ca să începem weekendul un pic mai devreme.

Galerie foto: Fete frumoase lângă Lamborghini-uri. Ce altceva mai vrei? Galerie foto: Fete frumoase lângă Lamborghini-uri. Ce altceva mai vrei?

Ştim că weekendul nu a început încă, dar ne-am gândit că ar fi bine dacă l-am porni un pic mai devreme săptămâna asta. Cum am putea să facem asta? Păi, cu o galerie foto cu fete şi Lamborghini-uri.

Găseşti de toate pentru toţi - Murcielago, Gallardo şi Aventador. Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să îţi urăm vizionare plăcută!

Vezi galeria

Via CarBuzz

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.