Garage Girls, sau cât de frumoasă ar fi lumea dacă mecanicii ar fi fotomodele. VIDEO

Cum ar fi lumea dacă mecanicii auto ar fi nişte fotomodele? Nu ştim dacă ar fi mai sigură, deşi fetele pot învăţa mecanică la fel de bine ca băieţii dacă-şi propun, dar ar fi cu siguranţă mult, mult mai frumoasă.

Garage Girls, sau cât de frumoasă ar fi lumea dacă mecanicii ar fi fotomodele. VIDEO Garage Girls, sau cât de frumoasă ar fi lumea dacă mecanicii ar fi fotomodele. VIDEO

Puneţi asta pe lista noastră scurtă de dorinţe: am vrea ca toţi mecanicii auto să fie fotomodele. Şi să avem acces la atelierul de mecanică atunci când se apucă fetele să ne repare maşinile. Da, nu am refuza să privim şi în timp ce le spală, sau când le fac schimbul de ulei. Nu, nu ne-am supăra să fie la fel de bine îmbrăcate precum fetele din clipul video de mai jos...

Unde am pus cheia de 13?!

Nu ştim dacă lumea ar fi mai sigură cu fotomodele mecanici, dar ştim că ar fi cu siguranţă mai frumoasă. 2 minute de relaxare şi visare (uşor NSFW), via GarageMag.com:

GarageMag.com - GARAGE Girls (2014) from GARAGE Magazine on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.