Graţie şi eleganţă: fetele de la Salonul Auto Geneva 2012 (I)

Alături de noile modele şi concepte prezentate în premieră pe “scena” Salonului Auto de la Geneva 2012 au urcat şi cele mai frumoase şi elegante hostesse.

Graţie şi eleganţă: fetele de la Salonul Auto Geneva 2012 (I) Graţie şi eleganţă: fetele de la Salonul Auto Geneva 2012 (I)

De departe am putea spune că producătorul coreean, Kia, a avut la standuri unele dintre cele mai frumoase fete care au strălucit în lumina reflectoarelor alături de noua generaţie Cee'd la Salonul Auto de la Geneva 2012.

VEZI AICI CELE MAI SEXY HOSTESSE DE LA GENEVA 2012!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.