Ioana şi Kia pro_cee'd

Numele ei este Goncea Ioana. În anul 1999 a început practicarea snowboardului.

Ioana şi Kia pro_cee'd Ioana şi Kia pro_cee'd

Cinci ani mai tîrziu a fost înscrisă la un club care pregatea sportivi pentru Lotul Naţional al României.
În 2005, a participat la Campinoatul Mondial de Snowboard de la Whistler la proba de snowboardcross.

Acolo a suferit din păcate o accidentare la picior datorita slabei pregătiri. În 2007, am înfiinţat Division Snowboard Club - destinat acelora care îşi doresc să obţină rezultate la concursurile internaţionale. Antrenamentele se desfăşoară într-un cadru organizat la nivelul celorlalte echipe care conduc clasamentele internatioanale la snowboard.

Acestea au loc în Elveţia şi Italia sub îndrumarea antrenorului Davide Spluga cunsocut pentru rezultatele obţinute.
Pregătirea are loc la proba snowboardrcross (proba olimpică).

“Vara, cea mai buna soluţie pentru a te menţine în formă este practicticarea sportului wakeboard. Se aseamană foarte mult cu snowboarding-ul. Singurele lucruri care difera sînt apa, temperatura şi echipamentul”

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.