Kim Kardashian şi Coco la AMP Energy Bullrun Rally

La AMP Energy Bullrun Rally, şi-au făcut prezenţa Kim Kardashian şi Coco, soţia rapperului Ice-T, două prezenţe supersexy care nu au ratat şansa de a-şi expune formele apetisante.

Kim Kardashian şi Coco la AMP Energy Bullrun Rally Kim Kardashian şi Coco la AMP Energy Bullrun Rally

AMP Energy Bullrun Rally este o cursă de 8 zile în care participă nu mai mult de 100 de supercaruri, pe ruta New York - Las Vegas. La acest eveniment de mare clasă, şi-au făcut apariţia atât frumoasa vedetă de la Hollywood, Kim Kardashian, cât şi soţia rapper-ului Ice-T, pe nume Coco, două exemplare feminine îmbrăcate în costume extrem de sexy şi cu decolteuri generoase.

VEZI AICI POZELE SEXY CU KIM ŞI COCO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.