Magda Pălimariu se răcoreşte într-un pictorial de „noapte foarte bună”

Autor: ProMotor 27 apr. 2007 Fete si masini

Într-un an în care Jaguar XK a fost votat la Premiile ProMotor drept Cabrioletul Anului, iar Audi-ul TT Roadster întoarce pe străzile din Bucureşti mai multe capete decît Andreea Raicu, Mazda MX5 este o adevărată apariţie. Este, poate, cea mai accesibilă decapotabilă de două locuri de pe piaţă, o maşină perfectă parcă pentru o blondă bine, aşa ca Magda.

La 28 de ani, sibianca venită la sfîrşit de martie la ProTV a trebuit să facă echipă, pentru acest pictorial, cu un model care, de-a lungul istoriei, s-a vîndut în aproape 1 milion de exemplare. Versiunea coupe cabrio se desprinde puţin de MX-5-urile tradiţionale, care aveau acoperiş textil, şi se prezintă publicului cu un acoperiş rigid, pliabil în spatele scaunelor, la fel ca la Mercedes SLK sau Peugeot 207cc. Motorul de 1,8 litri nu produce decît 126 de cai, dar vă asigur că feeling-ul pe care-l veţi avea la volan nu se compară cu cel oferit de vreo altă maşină sport. Un kart mai evoluat, aşa s-ar putea caracteriza pe scurt Maxda MX-5, o maşină deloc ieftină, dar nici excesiv de scumpă, la cei 26.000 de euro ai săi.

Magda, ce părere ai de Mazda MX5?
Mi se pare o maşină foarte frumoasă şi cochetă, creată parcă special pentru femei. Cu toate că are doar două locuri, este foarte confortabilă. Nu mai pun la socoteală faptul că maşinile cabrio îmi plac foarte mult!

 

MAGDA ŞI MAZDA (GALERIE FOTO)

 

Cîte maşini ai avut? Ce modele?
Pînă acum am avut 4 maşini, de la un Hyundai pe care l-am condus doar o lună de zile, pînă la un BMW Seria 5 pe care l-am schimbat cu actuala maşină acum 4 ani.

Ce conduci acum? Şi de ce?
În prezent conduc un BMW 320i argintiu, de care sînt foarte ataşată. Dintre toate maşinile pe care le-am avut pînă astăzi, aceasta mi-a fost cea mai dragă. E maşina cu care am făcut nenumărate drumuri Bucureşti -Sibiu-Cluj şi care m-a însoţit şi în vacanţele mele prin ţară. Este o maşină pe care mi-am dorit-o foarte mult şi care cred că mi se potriveşte.

În România anului 2007 a venit “vremea” de cabrio?
Dacă vă referiţi la vremea de afară, să ştiţi că nu m-aţi prins, pentru că îmi fac temele întotdeauna la timp; de aceea, eu zic că vara aceasta va fi vremea de cabrio, pentru că se anunţă soare şi multe grade celsius

Conduc femeile mai prost decît bărbaţii?
Nu! La volan femeile sînt foarte precaute şi mult mai atente decît bărbaţii. Şi cred că bărbaţii sînt cei care provoacă majoritatea accidentelor.

Care e recordul de viteză pe traseul Sibiu-Bucuresti?
220 km pe autostradă, dar nu se va mai întîmpla niciodată, pentru că în ultima vreme plec mai devreme cu 2 zile, nu cu 2 ore.

Cum sînt femeile la volan? Dar blondele?
Cred că oricărei femei îi stă bine la volan, în maşina potrivită. Blondele sînt foarte sexy la volan, mai ales în maşinile cabrio!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide