Modele sexy şi supercar-uri americane

Aşa arată o şedinţă foto în care supercarul american, Dodge Viper, este “curtat” de frumoasele modele Stacey şi Courtney.

Modele sexy şi supercar-uri americane Modele sexy şi supercar-uri americane

Courtney - o fată de numai 19 ani şi Dodge Viper GTS, un muscle-car vopsit în culoarea bronzului sunt ingredientele perfecte pentru un pictorial în stil Frumoasa şi Bestia.

Stacey - o fată de culoare care ştie să-şi pună în valoare formele apetisante, nu face decât să pună în umbră agresivitatea şi personalitatea dinamcă a modelului american.

VEZI AICI CELE DOUĂ PICTORIALE INCENDIARE!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.